ÄNTLIGEN – Placerad!

ÄNTLIGEN – Placerad! <3

6 juli, 2019 1 av Mira

Den senaste tiden har varit turbulent.
Dels efter att Berith gick bort med efterföljande begravning och sorgearbete, sen att bilen varit trasig (och fortfarande inte är fixad och utöver detta fått besked från magnetröntgen som visade INGENTING i min livmoder.
Mitt emotionella mående har varit helt kaos och jag känner mig helt avtrubbad.

MEN igår åkte jag till Hallsta Ridklubb i Hallstahammar för att rida två klasser.
Jag hade anmält till LA:3an också, då jag hade tänkt rida den som förklass så att han fick leka av sig lite.
Men när startlistorna kom så visade det sig att LA:3an skulle gå efter MsvC:1an, detta för att de körde dubbla banor och Msv-klasserna på den ena och de lätta klasserna på den andra.
Well well, det är ju egentligen inte hela världen. Och med facit i hand så var det rätt najs att ha den lätta klassen kvar till sist.

MsvC:1

Red fram i ett av ridhusen och han kändes rätt fin. Galopperade mest, precis som jag brukar för då brukar han vakna samt slappna av och bli mer lösgjord snabbare.
Han kändes fin, ända fram tills när det är dags att gå in i collectingring på stora ridbanan, och hästen tvärdör. Han lyssnar inte på hjälperna det minsta och står emot.
Samma känsla finns kvar även inne på banan sedan ><.
Det blåste väldigt mycket, och bredvid långsidan på bana b, där jag red, så fanns det buskar. Och alla vet att när det blåser halv storm så ligger det alltid krokodiler i alla buskar och lurar. Han stod emot enorm och jag fick inget gensvar på någonting kändes det som. Dock var ritten relativt stadig och det kändes betydligt sämre än det såg ut.
Detta gav 59.643% och en delad 10eplats av 16 starter.
Såhär såg det ut, galopp i travökning och katastrofala slutor på en häst som inte svarade på någonting:

Matilda var snäll och filmade!

Bilderna här har min vän Moa Lindström tagit 🙂
kolla hennes instagram här: http://instagram.com/PhotographerMoa

LA:3

På framridningen kändes han som en miljon att sitta på, känslan från föregåendekvälls dressyrträning kom tillbaka och var helt magisk!
Samma känsla höll i sig öven inne på banan, och trots lite småmissar så skrapade vi ihop hela 66.714% som räckte till en 4eplacering!
Lättnaden, glädjen och känslan går inte att beskriva med ord <3
Jag fick en 9a (!!!??!!!) på sista uppridningen och halten! 😮
Den kändes inte jättebra då det kändes som att jag var vid sidan av linjen. Men den ser rätt bra ut i filmen! Så jag är hur nöjd som helst med den upphämtningen från första klassen!

Matilda filmade igen!

bildbomb från Moas kamera! <3