Regional MsvC:1 18/5

18 maj, 2019 0 av Mira

Ni får ursäkta att mina uppdateringar från tävlingar kommer lite senare än väntat, men det har varit mycket nu med tävlingar samt att jag har varit iväg i över ett dygn med jobbet!

Var iväg till Hedemora och red en regional MsvC:1.
Hade en sååå bra känsla på framridningen och en nästan lika bra känsla inne på banan, kändes som att vi hade riktigt fint flyt.
Kom ut och fick reda på procenten som blev ynka 58%! 🙁
Först blev jag väldigt besviken, fram tills att jag såg protokollet och filmen. Han går bakom lod, hela tiden -.-
Normalt sett så brukar jag faktiskt känna det och ha en sämre känsla inne på banan. Men nu kändes det som att jag hade honom mellan skänkel och hand och han kändes som att han verkligen tog stödet.
Så det är tråkigt när man inser att känslan inte speglar hur det faktiskt såg ut 🙁

Så nu ska vi ta hjälp av en tjej som heter Anna. Anna är superduktig på att lära ryttare att lära hästar att arbeta rätt med kroppen. Jag tror att det mesta sitter hos mig och i min egen kropp och ridning.
Så jag behöver lite nya ögon och nytt perspektiv med nya idéer! Jag tror att jag behöver träna på ett annat sätt, så det känns jättebra att kunna få den hjälpen! Så himla tacksam <3

Tyvärr har jag inte hunnit få in bilderna från kameran än, så uppdaterar detta inlägg senare med bilder från i lördags, jag tror att jag skiter i filmen då den inte är något jag vill publicera.
Jag kanske publicerar den längre fram bara som jämförelse, men just nu behåller jag den för mig själv!

Denna bild tog fantastiska Sara på oss i måndags förra veckan 🙂